Філіп Сомервіль - офіційний майстер капелюхів британської королеви













В шикарному і водночас повному жіночності капелюсі Філіпа Сомервіля (Philip Somerville) будь-яка жінка матиме бездоганний вигляд і почуватиметься, як мінімум герцогинею, а то і королевою в своєму власному королівстві!


Філіп Сомервілль, новозеландець за походженням почав займатись капелюхами в 1972 році. З початку він постачав свої роботи в благородні магазини капелюшків в Лондоні та Йорку. Після 15-річного успіху Філіп відкрив, нарешті, власний магазин на лондонській вулиці Bond Street, з якої нещодавно переїхав на більш престижну Marylebone


Стиль Сомервілля вважається традиційним, сам себе він позиціонує як "дуже британський" майстер, мабуть саме через це консервативна королева Єлізавета II в більшості випадків обирає саме його капелюхи.

Крім того вагомою перевагою Філіпа перед молодими конкурентами, що творять в дусі безмежної екстравагантності, є те, що він надзвичайну увагу приділяє деталям: ретельному підбору матеріалів, бездоганному виконанню проекту, та своїм "секретам безпеки" (sefety- secrets), які турбуються про те, щоб у вітряну погоду капелюх залишався на чарівній голівці своєї володарки.










Коментарі

  1. О! Про самі капелюхи ще ніхто не пише:) - я такого не знала ще!
    Цікавий такий чоловік. я б залюбки відчула себе герцогинею;)
    Дуже елегантно і витончено!
    Дякую!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"