Studiohappyhats на виставці капелюшків Шапо - 2010 у Москві

  Вже восьмий рік поспіль у Москві проводиться міжнародна виставка капелюхів та головних уборів Шапо, від французького  Сhapeou. Кожного року московський  Гостинний Двір збирає всіх небайдужих до чарівного світу капелюхів – від починаючих дизайнерів до Millinery (слово насправді  і означає, людину, що виготовляє чи є дизайнером капелюхів). Ось і Studiohappyhats не змогла лишитись осторонь такої масштабної події, зібралась з духом і  подалась мерщій до Москви за новинками та французькими вуалями для Київських модниць.
   Першого ж дня нашого перебування відбувся показ головних уборів 20  молодих дизайнерів, яких строго оцінювало жюрі в складі якого були: славнозвісний В’ячеслав Зайцев ( у своїх надмодних і надкоротких шортиках), Віолетта Литвинова (Гуру всіх капелюшників країн СНД), ще декілька суворих викладачів дизайнерських вузів та британський видавець журналу The Hat Magazine Nigel Denford .( До речі, потім  мені  поталанило з ним  познайомитись, так як мене запросили в якості моделі для капелюшків для цього легендарного журналу, чекатиму на жовтневий випуск.)
  Треба відзначити, що з 20 дизайнерів дійсно вартими уваги було не більше 7, їх роботам ми присвятимо свої наступні статті. Завершив капелюшну феєрію показ  Віолетти Литвинової, який мав гучну назву «Дамський шик», показ справді надихнув глядачів професіоналізмом та життєствердною кольоровою гамою.
  А загалом виставка була місцем зустрічі як гурманів арт капелюшків, справжніх шедеврів, на які чекають аукціони в Нью Йорку, так тітоньок з торговою жилкою, і великими сумками в клітинку, які збираються утеплити пів Росії та України хутряними та в’язаними шапками. Як завжди все життя  суцільні контрасти...
   Далі буде...
Спеціально для Вас підготувала Ілона Щаслива,  дизайнер капелюшків та аксесуарів.
  



























Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"