Колекції капелюшків Віолетти Литвинової на подіумі Московського Сhapeou 2010.

    
  В рамках московської виставки Шапо 2010 (Chapeou ) традиційно відбуваються покази Віолетти Литвинової, яку по праву можна назвати, як піонеркою так і революціонеркою капелюшного руху на просторах СНД. Це сьогодні вона шанована господиня виставки, член жюрі конкурсних показів, та ведуча семінарів з тенденцій моди наступного сезону, список її заслуг можна продовжувати, та тільки Віолетті відомо скільки років невпинної праці та відданості своїй справі її привели до цього... Одне відомо точно - її праця безцінна, адже вона відроджує моду на капелюшки, надихає молодих дизайнерів йти її шляхом, сподіваємось вже не таким тернистим та не менш захоплюючим.
  Повернувшись до теми показів нагадаємо, що першою  на Chapeou 2010 була  представлена капсульна колекція "Зазеркалля", яка була створена Віолеттою у співпраці з ательє "Дамский шик". Капелюшки з колекції  є справді шикарними, кожен з них яскравий та неповторний, при цьому здається, що створений він декількома дотиками до фетру - мабуть ця легкість і відрізняє геніальний капелюх від пересічного.
  














 Наступного дня Віолетта представила публіці колекцію хутряних та текстильних капелюшків під назвою "Умчи меня лесной олень", образи моделей доповнювали хутряні жоржетки, які є неодмінним атрибутом вишуканої жіночності.
  Хочеться додати, що мені теж пощастило взяти участь в цьому показі в якості помічника Віолетти, колеги та наставниці. Процес підготовки моделей  динамічний  і  дуже творчий, це перегукнулось з моєю професією художника лялькаря - він створює образ і має донести до глядачів кожну деталь, яка виражається і в кольорі панчох і губної помади, в даному випадку моделі - живої ляльки! (Хай як комплімент сприймуть це представниці даної професії:-).
  Отож, насолоджуйтесь переглядом.
  Публікацію підготувала Ілона Щаслива.

















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"