Яку історію ти розповідаєш світові щодня?

 Всі ми достатньо підковані законами стилю та  способами вираження своєї індивідуальності  через наш  зовнішній вигляд, за яким нас зустрічають та складають неповторне перше враження. Проте є один з магічних шляхів змінити вже стале уявлення про себе, як про певну особистісь. 
   Про що йде мова?  Припустимо, ви серйозна леді, працюєте в серйозній компанії і всі звикли до вас саме такої. Та мало хто здогадується про іншу сторону вашої особистості, яка спраглась подорожами, емоціами, творчими пошуками. І ось ви знаходите річ, яка цілком відповідає вашим найтоншим  душевним вібраціям, ця річ невелика за розміром, але з’явившись на вашій голові, вона вінчає ваш образ, ставить певний знак оклику у вашій сьогоднішній історії.
  Історій,  може бути безліч. Кожного дня ви можете  розповісти не одну. Побувши яскравою чи елегантною вдень, вам захочеться бути таємничою чи спокусливою увечері. Перелічувати ваші  можливі образи можна ще довго, та головне, щоб  всі вони  були виразними та  змістовними, і кожного дня  транслювали вашу повноту та довершеність.


Аксесуари від Studiohappyhats.
Фотографії моделей люб’язно надані Студією Фото Лялька,
Фотограф Марина Куценко
www.photodollstudio.com























Коментарі

  1. О, Дуже гарно!:)
    І це дійсно правда, головні убори увінчують образ і коронують день - яким він сьогодні буде. Хоча що в голові - те й на голові:)
    ..інколи хочеться носити бантки, а інколи одягати ледь не паранджу;).

    ВідповістиВидалити
  2. Так! Зате, в залежності в чому ви в паранжі чи в бантиках, оточуючим зрозуміло як себе поводити з вами. Тож в деяких випадках такі знаки економлять час на розповіді про настрій...

    ВідповістиВидалити
  3. Але ж гарні прикраси!!! Особливо друге фото :-)!

    ВідповістиВидалити
  4. гарні капелюшки.
    цей блог- рай для Осадчі)

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"