Нещодавно, а саме у найсвітліше свято всього християнства -  Великдень, наша Студія Щасливих Капелюшків відсвяткувала свою першу річницю. Клюкви в цукрі ми в цей день не куштували, а тихо, мирно вітали всіх із Воскресінням Христа і раділи за свій досвід, який мали щастя отримати і пережити у свому першому рочку. 
 Саме з цієї нагоди ми вирішили опублікувати фото нашого нового капелюшка, який розкриває образ Чирвової Дами. Ця Дама, є полум'яним символом любові, як і капелюшок насиченого темно-червоного кольору. Він є дуже багатогранним - то повертається густими трояндами, нагадуючи стиль 40-х років, то перетворює вас на окрилену птаху, повернувшись гострим вістрям серця. Вуаль додає загадковості і шарму, я к і  мушка, яку ви зможете додати собі для довершеності образу.
Капелюшок ви можете придбати в нашій студії. А якщо вам імпонують образи інших картяних Королев, ми знайдемо спосіб вас здивувати. 
 За створення саме такого образу Чирвової Дами, висловлюємо подяку  креативному фотографові та імідж-мейкеру Марині Куценко та www.photodollstudio.com
 Статтю підготувала Ілона Щаслива - художниця, дизайнер капелюшків.





Коментарі

  1. Капелюх реально крутий! Я коли його вперше побачила, то зсередини щось сказало
    - Ну це Капеелюх!
    Такий живий і динамісний!
    маже як містер Капелюх містера Гарісона;))
    Він такий важкий, оксамитовий і густий і цей королівський бордовий!
    Смачно і вишукано:))

    ВідповістиВидалити
  2. О! Марино, дуже дякую! Я згідна на всі 100. У мене цікаво виходить: коли я творю капелюха викладаюсь повністю і цим я вже все сказала, тому важко щей словами описувати який він є.

    ВідповістиВидалити
  3. вітаю! капелюшок дуже гарний!

    ВідповістиВидалити
  4. а де можна придбати ваші капелюшкі і скільки вони коштують?

    ВідповістиВидалити
  5. Modotopia, дякую! Ви теж молодці!
    Капелюшок придбати можна звернувшись за телефоном: 095 709 64 33, або написавши листа на нашу пошту studiohappyhats@gmail.com - все це є в розділі Контакти.
    Ціни: від 450 грн за класичну модель і до 1200 грн за екстраординарну.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"