Імпровізація на тему: "Круїзна колекція головних уборів"


 Відправившись на довгоочікуваний відпочинок до моря і  декілька днів побайдикувавши на пляжі, я, як справжній трудоголік, закоханий у свою справу, всеж-таки не змогла втриматись від створення нових  літніх образів, навіть за відсутності спеціальних матеріалів.     
  За Божим промислом поруч відпочивала ціла команда подружок-красунь, які залюбки погодились бути моїми моделями. Кожна з них своїм  особливим темпераментом підказувала якою вона  хоче проявитись в даному показі круїзної колекції головних уборів. Отож ,зорієнтувавшись в кольорових гаммах наших костюмів, ми поринули у світ творчої взаємодії.  Процес був цікавий і надхненний, в результаті  ми отримали яскраві образи, які підтверджують, що за наявності гарного настрою і смаку можна  створити капелюшки навіть із пляжного парео і почуватись зіркою, як мінімум, морського узбережжя!
 Головні убори, макіяж  та фото створені з Божою допомогою Ілоною Щасливою.














Студія Щасливих Капелюшків висловлює окрему подяку за  артистичність та терпіння під час фотосесії моделям: Хлань Катерині, Магеровській Катерині, Каті і Тоні Тиміш,  Герасимовій Крістіні та Анастасії.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"