Корсети та капелюшки від Олени Петренко.



  Олена Петренко  - москвичка з київським корінням - надзвичайна особистість у моєму житті! Саме їй я завдячую своєму капелюшному прориву, адже вона була першим майстром  в якого я навчалась принципам творіння капелюшків за методикою Віолетти Литвинової. Олена геніальна тим, що вона є провідником прекрасного від Москви до Києва - саме з її допомогою Студія Щасливих Капелюшків  збагачує асоортимент вуалей, соломок, спеціальних інструментів, брошок і тд за що ми їй надзвичайно вдячні.  А ще Олена проводить різні майстер-класи. Тобто ділиться тим, чим сама володіє і це прекрасно.
  Разом з тим Олена є ще й творцем капелюшків та корсетів. У неї є свій оригінальний стиль. Капелюшки відрізняються фантазійністю та несподіваністю декоративних рішень.
 Корсети Олена творить в стилі так званого вінтажу - використовуючи натуральні гобеленові, льняні та джинсові тканини і декоруючи їх старовинними мереживами, шовковими квітами та незвичними намистинами. 
 Також, ось уже декілька років на Міжнародному Ляльковому Салоні "Київська Казка" Олена представляє публічному загалу текстильну ляльку, яку теж одягає за своєю подобою в капелюшок та корсет. Саме завдяки таким майстрам ми згадуємо про такі чарівні атрибути фемінності. А найголовніше, ми навіть можемо себе ними прикрасити зробивши індивідуальне замовлення у майстра.
 Контакти Олени Петренко знаходяться в Студії Щасливих Капелюшків. Ми радо ними ділимось за потреби.
 Опис та фото підготувала Ілона Щаслива.













Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"