Дефіле в капелюшках від Ілони Щасливої в рамках вистаки "Капелюшний переполох"

  Плідно працюючи над створенням капелюшків в мене давно виникала думка про дефіле моделей. І ось з Божественною допомогою  мене запросили прийняти участь у виставці, яка поєднує дизайнерські капелюшки та авторську ляльку під назвою: "Шляпный переполох".  Думка поєднати ці тонкі речі давно витала в просторі, а от озвучити і реалізувати її  наважилась художниця-лялькарка Леся Король, яка долучила до своєї команди й інших художниць та дизайнерок. Про їх творчість можна дізнатись тут: http://artband.jimdo.com/ Подія відбулась в гостинному приміщенні галереї Євродизайн, господиня якої Марія Ралко є Народним художником України, Академіком та має ще безліч відзнак і нагород, але насамперед це красива та елегантна пані, яка теж любить капелюшки і завжди відкрита до нових ідей. Ось ця любов до прекрасного керувала нами всіма під час підготовки до події. 
  І от настав цей довгоочікуваний момент: 29 вересня 2011 року. Команда Щасливих Капелюшків  потрапляє в стіни галереї, яка вже наповнена художницями, моделями, операторами телебачення та ін особами. 
  Ми готуємось, спустошуємо свої коробки для капелюшків. З яких через деякий час має відкритись таємниця. Одна із цих таємниць і був показ капелюшків. На показі було представлено колекцію із 16 капелюшків від Ілони Щасливої, серед яких були вечірні капелюшки з вуалями  та    елегантні круїзні капелюшки із соломки сінамей.  Ми поділимось кадрами, які нам вдалося спіймати під час вього цього капелюшного переполоху.

















Тут можна побачити відео із моїм дизайнерським виходом: 


Коментарі

  1. Ілонка, вітаю із першим досвідом - він прекрасний! Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  2. Прийми і мої вітання. Успіху і процвітання в майбутньому. Буду рада запрошенням на твої наступні покази))))

    ВідповістиВидалити
  3. Дівчатка, дуже вам дякую!!! Обов"язково запрошуватиму на всі покази.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"