Корона для іменинниці!


  День народження особлива подія для кожного з нас.  От і цього разу, готуючись до перетину семирічного нумерологічного рубежу, мені хотілось створити щось унікальне. І ось, надихнувшись порадою подруги Марини, яка є  талановитим фотографом та стилістом, я, взялася за створення  саме іменинної корони. 
 Під час її творення  спливали різні спогади пов'язані з цим сакральним головним убором. Поряд із сучасними королевами та принцесами, згадались ще й конкурси  краси,  на яких переможиць теж коронують. 
 До речі, тут я згадала свою першу в цьому житті корону, мереживно вирізану з картону, якою мене нагородили разом із титулом "Міс грація" в роки своєї тендітної юності.  
 Та мабуть кожна з вас пам'ятає якими були особливими   корони сніжинки в дитинстві. 
 То ж знайти привід для власної коронації можна і навіть треба! Це дуже надихає нас дівчат!
 Отже, повернемось до нашої корони: вона була створена зі спеціально розшитої тканини,  їй захотілось додати грайливих, трішки космічних антенок-ріжків, які вловлюють ідеї із простору. На рахунок ідей ще  проводяться дослідження, але вже встановленим фактом є те, що корона дарує гарний настрій та посмішки всім навколо!


  Галина Маркіза, Ілона Щаслива та Катя Галяк в капелюшках від Studiohappyhats

Дякую всім прекрасним людям, за те що ви є в моєму житті! 


Коментарі

  1. Неймовірно, Ілонка! Ще раз із днем народження! Хай твоя корона завжди вловлює із ефіру Істинний Голос, як керівництво до повної реалізації. Корона неймовірна, магічна і впевнена, зцілююча!:)

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"