А ви встигли дослідити античні капелюшки із колекції Марини Іванової?

 Чи знаєте ви про те, що в нашому місті живе надзвичайна естетка, поціновувачка рукотворних шедеврів різних епох, людина, яка 40 років подорожує і збирає капелюшки та аксесуари з різих частин Земної кулі, кому ще не відомо ім"я    колекціонерки з великої літери- Марини Іванової.
 Попри те, що виставка старовинних суконь і аксесуарів Марини Іванової  "The enternity of romantics"  нещодавно закінчилась, їй варто приділити особливу увагу, tому що аналогічних подій останнім часом було аж 3 на всю Європу, тому маємо дещо унікальне і надзвичайно цікаве.
  Звісно усі сукні, яким майже 200 років - заслуговують на оплески, та ми особливою увагою все ж таки наділимо старовинні капелюшки. Відомо, що Марина Вікторівна розпочала свою колекцію саме з них і відбулось це 40 років тому, тоді вона й не підозрювала, що колекція стане такою серйозною, адже сьогодні в ній близько ста капелюшків. До речі, тепер і в Studiohappyhats  є частинка цієї колекції, так як Марина нам, від доброти сердешної, подарувала капелюшок 40-хх років для реставрації - тепер є поле для досліджень, за що ми щиро їй вдячні!
  Капелюшки чудесним способом потрапляли до колекціонерки з усіх частин нашого прекрасного світу, в колекції є такі речі, за які б і тепер будь-який майстер капелюшків багато б віддав. Наприклад ціла колекція тичинок для квітів, які було куплено в Штатах, а створили їх ще в 20-хх минулого століття вихідці з вірменії - вони й тоді були з підприємницькою жилкою!
   Отож колекція на диво цікава, всім хто не потрапив не засмучуйтесь - Марина має ще колекцію капелюшків 20-хх років, тому всі фанати цього періоду  (до яких  я відношу і себе) вже в очікуванні!
  Тож далі буде! Насолоджуйтесь переглядом!
  Інформацію та фото підготувала Ілона Щаслива - модельєр капелюшків та  дослідник  їх історії.
























Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"