Колекція ковбойських капелюхів від Марі Мальованої

 Мені, як дизайнеру завжди була цікава психологія колекціонерів. Я ще й досі досліджую їх поклик душі, у будь що, мати певну річ, чи то шедевр митця, чи унікальний капелюшок, якого більше ніхто в світі не має. Я ж  поки спостерігаю за процесом по інший бік барикадів.
 І от, зовсім випадково, моя знайома поціновувачка капелюшків, розповіла що в неї є ціла колекція ковбойських головних уборів. Я не змогла лишитись байдужою до новини і попросила розповісти їх історію. І от про що я дізналась зі слів Марі.
  Виявляється, разом з подорожами по світу і народилось нове захоплення нашої героїні. Хоча корені цієї пристрасті можна знайти ще в її дитинстві.
  Перший ковбойський капелюх Марі зустріла в Англії в магазині північного міста, де його зовсім не думали продавати, але це не зупинило нашу модницю, вона пустила в хід всі свої чари, аби заволодіти ним. Далі цей капелюх просто таки вплинув на долю нашої героїні, її помічали в потрібних місцях, вона виграла креативну фотосесію, яка теж була знаковою в її житті.
  Колекція зростала, Марі купила наступний капелюх, який прихопила на конкурс краси, де посіла поважне третє місце і отримала аж дві номінації: Місс Фотогенічність, та Місс Глядацьких симпатій. 
 Отже капелюхи творять дива, вони просто зачаровують всіх оточуючих  вашою особливістю, а ви від цього тільки виграєте!
  Зараз Марі має ковбойські капелюхи із Італії, Ізраїлю, Венгрії, Перу та Сполучених Штатів, де нині мешкає і кожного дня стримує себе від спокуси купити наступний капелюх, адже їх там особливо багато, Батьківщина всетаки.
 Приємним фактом є те, що всі ці капелюхи Марі залюбки носить, вони не просто висять на стінці, як можна собі уявити. 
 Отож, дякуємо нашій героїні за надані світлини та цікаву історію.
 Статтю підготувала  Ілона Щаслива  - дизайнер капелюшків.









Коментарі

  1. А все почалося з того, що на дівчинку з якогось дива вдягнули костюм мушкетера) - дуже гарна історія, колекція і колекціонерка!
    Цікаво!)

    ВідповістиВидалити
  2. Ilonka..dyzhe dyakuyu..garna statya, ty molodchuna...sprobuyu zrobyty pereklad dlya moih amerukanziv)))

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"