Квiти, дiти й капелюхи України.

 Весна  своїм квітом  вдихає в нас  віру в краще майбутне та силу діяти! Знову хочеться закачати рукава і  почати прикрашати своє життя у всіх його проявах! Кожна квіточка, кожне  деревце прагне якнайкраще послужити Всесвіту,  вчасно принести найвдаліший зі своїх плодів до ніг Творця!
 Зараз по-особливому починаєш цінити мир і спокій, як глобальний так і свій внутрішній. А ще хочеться бути в гармонії. З оточуючими, зі світом вцілому і з собою в першу чергу.  Розкриваються істинні цінності і задачі життя. Стає зрозумілішою глибинна суть жіночності. Як це воно бути мамою, берегинею, музою, господинею. Як брати сили від матінки Землі, як їх не розгубити й найвдаліше використовувати. Як надихатись і надихати інших.
 Дівчата, ви не повірите, або якщо знаєте, то підтвердите - одна з малесеньких таємничок як брати сили від Землі і акумулювати їх в собі,  криється в нашому одязі - довга спідниця розширює нисхідний потік енергії в нашому тілі,  до речі одягати її краще через голову, так ми підключаємо щей верхній, небесний, потік. А зберегти енергію, тобто вберегти нас від необачного її розплескування, допомагає якраз капелюшок, чи інший головний убір, що покриває голову. До речі, з настанням спекотних днів головний убір має стати необхідністю для нас.
 Носіть капелюшки, будьте прекрасними, надихайтесь й надихайте! Від вас залежить мир і добробут в Україні та на всій Землі.
 Роздумами ділилась Ілона Щаслива - дизайнерка капелюшків, художниця, мама і дружина, патріотка України!




  



На фото Ілона та Матвій Щасливі.
Фото: Каріна Бобровська.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"