Щасливi капелюшки прикрасили письменницю та ведучу з Veta TV

  Нещодавно щасливими капелюшками  зацiкавилась дуже творча i неординарна особистiсть. Взагалi я звикла, що капелюшки приваблюють саме таких дiвчат - виразних та особливих. Отож, наша героiня, Веточка, дитяча письменниця, модний та кулiнарний блогер, ведуча Veta TV а ще молода мама i активна громадська дiячка з мicта Вiнниця. Вона любить мiсто в якому народилась, постiйно пише репортажi з цiкавих подiй, виcвiтлюе позитивний бiк повсякденного життя i власним прикладом робить його кращим. Особисто мене надихають такi люди! 
 Отож,  Вета поповнила свiй гардероб двома фетровими капелюшками чорного кольору зi  Cтудii щасливих капелюшкiв,  а також створила вiдео огляд i примiрку обнов. Яким ми охоче дiлимося з Вами, нашi любi читачки.











Коментарі

  1. Дуже дякую! Приємно було познайомитись з чудовим майстром, дизайнером таких неймовірних шедеврів. Сподіваюсь будемо спілкуватись та товаришувати. Зазвичай огляд на моєму каналі може перетворитись в критику, дехто навіть ображається з цього приводу, але я насамперед вважаю правильним - бути чесною з собою і своїми глядачами. Успіхів, натхнення і нових ідей!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"