Девід Шиллінг (David Shilling)-капризний геній широкого профілю!

Проекти цього майстра сповнені винахідливості і знаходяться  на межі мистецтва та дизайну.  Дехто називає його самоучкою, адже Шиллінг не навчався цій справі, очевидно одне - він шалено талановитий і є визнаним генієм широкого профілю!
   Свого першого капелюха Девід створив у віці 12 років для своєї матері, яка за британським звичаєм готувалась до Королівських перегонів, саме цей капелюх забезпечив його батькам вихід на обкладинки журналів! З тих пір  син кожного року створював для матері перевершуючі одна одну моделі, які були сповнені шаленості, завдяки чому користувались надзвичайною популярністю.
   Девід Шиллінг відкрив свій перший магазин у двадцятирічному віці, вже за перші 2 дні він продав всю свою колекцію з 24 капелюхів, це було замовлення від дружин рок -зірок. Потім його унікальними капелюхами заківавились міжнарожні будинки моди, та приватні клієнти. На даний час  творчі роботи Девіда Шилінга виставляються в музеях та галереях по всій Європі.
   Девід Шиллінг не схильний до будь-яких обмежень, ні в творчих фантазіях ні в гонорарах за свої витвори. Один з його капелюхів, інкрустований діамантами, навіть потрапив до Книги Рекордів Гіннеса , як найдорожчий  капелюх  21 століття, що коштував 1 млн фунтів стерлінгів.
Життя Шилінга насичене унікальними творчими відкриттями, за якими ми й надалі слідкуватимемо разом з вами.

Коментарі

  1. Ого! Оце він повивершував на головах!:)
    але яка надзвичайна творча біографія цього майстра, я ледь не розплакалася - це ж така свідома душа! так рано відчув свої потоки і йде за ними!
    але чомусь, відчувається, що його приватне життя дуже нестандартне. але на те він і геній, щоб жити, як свобі хочеться:)
    остання модель, літня леді, - надзвичайна! це такий істинний прояв жіночності - йти на стилістичний ризик і смакувати реакцію простачків із фразами "как такоє можно одєть/обуть/.."
    як на мене, то капелюхи, це для жінок, трішки англійок за характером:)

    ВідповістиВидалити
  2. чудові матеріали викладаєте - дякую!
    про таке мало де можна знайти почитати.

    ВідповістиВидалити
  3. Мені теж сподобалась ця леді! Цей капелюх із Royal Askott, а там всі леді навперегін біжать на стилістичні ризики, наввипередки позують перед піжонсськими фотографами, які всі як один у вишуканих костюмах - відчувається монарший дух в усьому! Мене це страшенно захоплює!

    ВідповістиВидалити
  4. Ви дійсно у своїй стихії - така електрика у коменті!
    Я аж сама захотіла бути одразу і піжонською фотограф-инею;) і екстравагантною леді!
    А ще все це описане дійство нагадує пташині ігри, - одну нахлобурчують пір'я, інші роздувають груди - всі хочуть себе показати як найшанованішого і найдостойнішого найкращого у цьому прекрасному світі.

    ВідповістиВидалити
  5. Це так і є! На Україні теж треба започаткувати покази капелюхів не меншого розмаху,ніж у Великобританії! Будемо розпочинати!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"