Маркус Ерхард (Markus Ehrard aka Ornito) - окрилений дизайнер капелюхів!

  Головні убори та прикраси від дипломованого дизайнера Маркуса Ерхарда з німецького Триру, такі ж легкі і оперені, як птахи, в честь яких і названа торгова марка Орніто. Своїм злетом в світі моди Ерхард зобов"язаний відомій іконі стилю Ізабеллі Блоу (Їй ми присвятимо окрему статтю). Саме Ізабелла рекомендувала Ерхарда на посаду асистента  Філіпу Трейсі. Ерхард навчався в студії Eskada, потім в професійному училищі в Трирі і, нарешті, за свою дипломну роботу "Сім смертних гріхів" отримав вагому премію від Німецької текстильної індустрії, саме це було поштовхом в його кар"єрному зростанні. 
  В 2002 році Ерхард створив власну дизайнерську марку і під цим брендом створює аксесуари для чоловіків та жінок і незвичні  головні прикраси, паралельно продовжує консультувати інших іменитих дизайнерів. 
  Для своєї останньої колекції Орніто використовував шпильки, перламутр і прісноводні перли. А ось розкішно-екстравагантна модель Igel ("Їжак") співзвучно імені свого автора виготовлена із пір"я фазанів. 
Будемо слідкувати за наступними колекціями  Маркуса Ерхарда...


Коментарі

  1. Ой, как я люблю шапочки типа "звездочка во лбу"! Илона, может напомните, в свое время Мадонна всех просто ошеломила шляпкой в стиле 2 фото. Позже появилась информация, что их было изготовлено всего только 2 экземпляра и то они отличались размерами "звезды". А вот кто был их дизайнером? Случайно не Маркус Ерхард?..

    ВідповістиВидалити
  2. Тамара, дуже цінне спостереження! Тепер в мене є ідея однієї з наступних публікацій...Можливо, вона буде присвячена Мадонні і її капелюшкам! ми якось одночасно зчитали цю тему з простору! Дуже дякую!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"