Весняний капелюшок для мрійниці Анжеліки...

 Наша нова героїня, з дуже романтичним ім'ям,   має дуже цікаву життєву історію, сповнену пригод та подорожей, та ми не будемо розкривати всіх її таємниць, лише опишемо те, як народився її новий капелюшок...
Його історія розпочалась із кольору, що взагалі не дивно для капелюшка, адже колір має вагомий вплив на сприйняття нами того, чи іншого дизайнерського об'єкта.
  Анжеліці близькі вібрації  блакитного та всіх його відтінків. Зосередившись на цьому, ми почали підбір тканини, наші пошуки закінчились успішною знахідкою, а саме відрізом  натурального велюру глибокого темно рожевого кольору, дуже приємного для всіх рецепторів нашого сприйняття. Ум-м, це мій улюбленець. До нього ми підібрали компаньона - ним виявився не менш благородний, темно синій джинс, який віддячив нам тим, що зробив наш капелюшок двохстороннім. Це нам всім сподобалось.
  Далі, за побажанням нашої героїні, було створено ніжні квіти-броші, з нову із тканин компаньонів  - темно рожевого атласу та органзи, знову ум-мм, мої улюбленці... Ледь не забула, до них щей намистинки підібрали із якісного скла...Все за найвищими стандартами.
  Наша Анжеліка приїхала за капелюшком прямо зі студії звукозапису,( привідкриємо маленьку таємницю - вона професійно займається співом). Отож, завершилась наша співпраця над першим її капелюшком, сподіваємось вона відчує весь смак від його носіння, і ще не раз завітає до Студії Щасливих Капелюшків.
Підготувала Ілона Щаслива,  майстер капелюшків.
  









Коментарі

  1. Так гастрономічно-смакотно описано про капелюшок, що захотілося його понюхати чи навіть облизати;)))
    Прекрасний романтичний стиль!

    ВідповістиВидалити
  2. oooooooooo..meni takoj близькі вібрації блакитного)))))))
    p.s. Mari Asala

    ВідповістиВидалити
  3. Дівчата, ви мене надихаєте! Я вам вдячна!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"