Стівен Джонс - на тільки легендарний капелюшник...

 О, дізнаватись  про творчі досягнення цього генія саме задоволення! І справа навіть не втому, що Стівен Джонс (Stephen Jones) улюблений дизайнер мого педагога - Віолетти Литвинової, і навіть не втому, що дата його народження майже така, як у моєї обдарованої  бабусі-дизайнерки. Я ще раз впевнилась, що душі геніїв пов'язані між собою, навіть якщо вони ніколи не зустрічались... Але це вже зовсім інша історія...
    Отже, почнемо знайомство з початку. 
  Одразу ж після закінчення престижного лондонського Коледжу Святого Мартіна, Стівен Джонс відкрив свій перший салон, який вирізнявся  шикарною унікальністю, як і капелюшки, що були  представлені в ньому. Недарма його зірковими клієнтами були принцеса  Діана, Жан Поль Готьє, Мадонна, Кайлі Міноуг, Вівьєн Вествуд, Берарді, Унгаро, Монтана, Фьоруччі, Хемнет та ін. 
  Стівен Джонс і тепер є генератором особливого шику, який представляє власне бачення світу харизматичного автора. Як відомо, в житті він є напрочуд позитивною людиною і проживаючи своє власне життя, він втілює його в капелюшок. 
 Нещодавно Стівен Джонс отримав найпрестижнішу премію за вагомий вклад в розвиток моди -   "Outstanding Achievement Award", адже  його талант вплинув не тільки на моду Великобританії, а  й світову моду загалом.
  А також, несподівано для себе, Стівен Джонс став ще й кіноактором. Мова йде про фільм, що описує  життя короля Едварда VIII, режисеркою якого, є не менш легендарна особистість, поп діва - Мадонна. А ми вже чекаємо прем'єру, адже в кадрах будуть і капелюшки Стівена Джонса.

Фото з експозиції капелюшків в музеї Альберта і Вікторії в Лондоні, та
з персонального сайту майстра:


 Символ британської підземки
Капелюшок "Wash & go"









Підготувала Ілона Щаслива, майстер капелюшків.

Коментарі

  1. Капелюшок "Wash & go" - вибиває - а як це?!!
    А якщо є такий ефект, то, як каже моя викладачка із технологій суч мист, - головне завдання митця виконано!:)
    Це він близнюки?
    Такий двостатевий на вигляд, справжній геній;)
    Дуже гарний огляд!
    Дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Так вын близнюки - 31 травня народився. В мене теж виникли думки про двостатевість, та це вже його особисте. Головне, що від його творінь фанатіють.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Квіти та бантики - це так жіночно!

Капелюшки з соломки сінамей для мами і донечки.

Вінок-корона "Осінній подих"